Οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής που διαθέτει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα loving bride.gr , είναι οι παρακάτω:

1. Τραπεζική Μεταφορά

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, θα πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού της παραγγελίας σας σε διάστημα 5 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@lovingbride.gr. Πέραν αυτού του ορίου η παραγγελία θα ακυρώνεται και δεν θα πραγματοποιείται η εκτέλεσή της.

Στην περίπτωση που η μεταφορά του ποσού γίνει από άλλη τράπεζα προς κάποια από τις παρακάνω, παρακαλούμε να επιλέξετε τα έξοδα εμβάσματος να σας χρεώνουν εξ’ολοκλήρου (OURS)

Η κατάθεση μπορεί να γίνει σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς:

Τράπεζα: ALPHA BANK
Δικαιούχος: KOUKOUROUZOVA TZVETA
IBAN: GR5201401450145002310055274

Τράπεζα: PEIRAIOS BANK
Δικαιούχος: KOUKOUROUZOVA TZVETA
IBAN: GR7601720550005055014033880

Τράπεζα:  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Δικαιούχος:  KOUKOUROUZOVA TSVETA

GR6701107380000073861200670

ΠΡΟΣΟΧΗ
Στην κατάθεση που θα κάνετε, μην παραλείψετε να δηλώσετε ως αιτιολογία τον μοναδικό κωδικό της παραγγελίας σας, μαζί με το ονοματεπώνυμο που έχει δοθεί στην παραγγελία σας. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω email στο sales@lovingbride.gr και να μας δώσετε το όνομα από το οποίο θα γίνει η κατάθεση.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση από άλλη τράπεζα εκτός των συνεργαζόμενων θα πρέπει να επιβαρυνθείτε τα έξοδα και των δυο τραπεζών για τη συναλλαγή.

Όλες οι συναλλαγές διέπονται από το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Σημείωση: Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη

2. Αντικαταβολή

H εξόφληση της παραγγελίας γίνεται ταυτόχρονα με την παραλαβή της στο χώρο σας. Η εξόφληση μέσω αντικαταβολής έχει επιπλέον χρέωση 5€

3. Πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners αλλά και ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Lets Encrypt, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.Στη (secure) τραπεζική φόρμα συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV). Όλες οι πληρωμές γίνονται στο ασφαλές περιβάλλον της Alphabank. Δεν αποθηκεύεται ο αριθμός της κάρτας σας, επομένως για κάθε αγορά στο κατάστημά μας που επιθυμείτε να εξοφλήσετε μέσω πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να δηλώνετε εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας σας. Το www.lovingbride.gr δεν λαμβάνει με κανένα τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies του www.lovingbride.gr.